- المقادير:
- 1/2 كيلو لحم مفروم
- ثمرة كبيرة بصلة
- مقدار ملح وفلفل وبهارات وحبهان
- 2 ثمرة طماطم
- 2 ثمرة فلفل رومي
- مقدار عيش بلدى
- مقدار زبده
- التحضير:
- يعجن اللحم بالبصله والتوابل ويوضع ساعه بالثلاجه
تقطع الطماطم والفلفل جانبا
يفتح العيش البلدىمن جانب واحد - الطبخ:
- نضع اللحم بداخل العيش المفتوح ونضع عليه بعض الطماطم والفلفل ويرص فى صاج الفرن بعد دهنه بالزيت
ندهن وجه العيش بملعقة زبد
يدخل الفرن بدرجة حراره متوسطه - ملاحظات:
يقدم بجانبه بعض المخللات
0 التعليقات:
إرسال تعليق